سلام روز قشنگتون بخیر
امروز میخوایم یه کته زعفرانی دلربا بهتون آموزش بدیم که وقتی پختین همه انگشتاشونو بخورن 😉
با ما همراه باشید
◄ برنج (حتما ایرانی باشه!) — 4 پیمانه
◄ زعفران دم کرده و غلیظ کمیناز — 5 قاشق غذا خوری
◄ کره (ترجیها حیوانی) — به مقدار لازم
◄ نمک — به مقدار لازم
◄ آب — 4 پیمانه
◄ شیر — 2 پیمانه
◄ ابتدا برنج را شسته و با مقداری نمك و آب سرد به مدت ۱ساعت خیس كنید.
◄ مقداری زعفران ساییده شده کمیناز را با آب جوش مخلوط كرده و خوب هم بزنید تا در آن حل شود.
◄ ظرف محتوی زعفران کمیناز را تقریبا نیم ساعت با درپوش روی سماور بگذارید تا كاملا دم كشیده و رنگ باز كند.
◄ برنج ایرانی را به همراه آب و شیر داخل قابلمه ریخته و اجازه دهید برنج بجوشد سپس كمی نمك به آن افزوده و مخلوط كنید؛ اجازه دهید آب برنج تقریبا تبخیر شود و بعد كمی روغن یا كره را به همراه زعفران کمیناز به برنج افزوده و آن را مخلوط كرده و دم بیندازید(مثل كته).
◄ بعد از نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه كه برنج دم كشید قابلمه را داخل مقداری آب سرد قرار داده و بعد از چند ثانیه بردارید تا ته دیگ شما به راحتی جدا شود.
◄ در صورت تمایل 3 قاشق غذاخوری گلاب و 1 قاشق چایخوری پودر هل سبز هم به برنج بیفزایید تا خوش عطر شود.
◄ اضافه كردن شیر باعث خوشرنگ شدن ته دیگ و لذیذ تر شدن برنج میشود.
◄ بهتر است از زعفران کمیناز که کیفیت فوق العاده ای دارد استفاده كنید.
◄ اگر زعفران را با قند ساییده اید از مقدار بیشتری زعفران استفاده كنید.